gift shop
leer meer
leer meer

PARTICULIEREN

Naast het schoolgeld hebben de scholieren behoefte aan basale zaken. Via onze shop kunt u een goed gevulde etui, sportkleren of zwarte schoenen kopen. Let wel: u ontvangt deze goederen niet, maar deze goederen worden aan de kinderen in Oeganda verstrekt.

gift shop

BEDRIJVEN

Veel ondernemers willen sociaal ondernemen, met aandacht voor mens en planeet. U zou uw sociaal ondernemenschap kunnen invullen door in Oeganda een kind naar school te laten gaan, waardoor hij/zij daar een betere toekomst kan opbouwen. Giften door bedrijven aan de White Cows Foundations zijn volledig aftrekbaar van de winst.

LEES MEER OVER BEDRIJVEN GIFT

PERIODIEKE GIFT

Indien u als particulier White Cows Foundation periodiek (bijvoorbeeld jaarlijks) wilt steunen, is uw gift volledig aftrekbaar indien u met WCF een overeenkomst sluit en de gift minimaal 5 jaar doet.

LEES MEER OVER PERIODIEKE GIFT OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT

Doelstelling

Wij zijn een 100% door vrijwilligers gerunde organisatie. De bestuurders ontvangen geen beloning en hun onkosten betalen ze allemaal zelf. We hebben hele lieve vrienden die ons in natura helpen, zodat wij slechts minimale kosten hebben. We hebben dus geen enkele overheadkosten, alleen directe kosten zoals de kosten van de banken. Niets blijft aan de strijkstok hangen. Alle donaties komen ten goede aan de educatie van de meisjes.

Activiteitenverslag

WCF is in november 2015 opgericht. Per 22 februari 2016 zijn vier kinderen via onze stichting naar een particuliere kwalitatief goede school gegaan. In de loop van 2016 heeft het bestuur van WCF het project geëvalueerd met de ouders, de kinderen zelf, de scholen en onze lokale partner KWDT, waarna besloten is dat met ingang van 1 januari 2017 (alleen) meisjes vanaf 10 jaar, die voldoende gemotiveerd en intelligent zijn via WCF een schoolopleiding kunnen volgen.

TRIODOS REKENINGNUMMER

NL06TRIO0391082493

VESTIGINGSADRES

Dennenoordpark 6
6862 VK Oosterbeek
+31(0)6-55758386

RSIN

8557.74.629

EMAIL

info@whitecows.org

KVK

64676919

Welke kinderen zitten er nu in het white cows programma?

onze meisjes